top of page

Styl'em

Styl'em is een ontwerp geïnspireerd op De Stijl met als concept een bekende uitspraak van Rietveld:

Met dit in ons achterhoofd zijn wij gaan ontwerpen. Het functionele van het Schröderhuis zetten ons aan het denken. Zo kwamen wij op het idee om de stoel in elkaar te zetten door middel van een schuifsysteem. 

En zo zijn we tot het uiteindelijke ontwerp van de stoel gekomen.

Inmiddels zijn we samen bezig met een collectie geïnspireerd op ons eerst ontwerp.

"Zitten is een

werkwoord"

Stoel Stylem.jpg
photo_2020-04-01_17-54-38.jpg
photo_2020-04-08_16-23-03.jpg

Studio Styl’em is een ontwerp studio gericht op interieur en meubel design. Twee jonge nieuwsgierige designers met een passie.

Wij hebben onze creativiteit gebundeld en samen Studio Styl’em opgericht.

Ons doel is om meubels en interieurs te ontwerpen waar men zich thuis voelt. Ook vinden wij functie en indeling van de ruimte een hoge prioriteit hebben binnen onze ontwerpen. 

Wat ons toen heeft geïnspireerd waren de vrije keuzes in eenvoud van de ontwerpen van Rietveld. Daar is het idee vandaan gekomen dat het meubel geen schroeven of lijm nodig heeft om hem in elkaar te zetten. Het idee is dat het ontwerp aangepast kan worden naar de behoefte van de eigenaar.

Het doel van het meubel is om op een gemakkelijke manier een extra functie toe te kunnen voegen met een simpele handeling. Zo zal er bijvoorbeeld vanuit een stoel, bijzettafel kunnen ontstaan of een tweede stoel.

geloven in wat wij ontwerpen"

"We volgen onze dromen en

Studio Styl'em

interior - furniture - design

foto as en ik  2.png
bottom of page